Хасково

Търсят фирма за подмяната на 1 160 улични лампи в „Болярово“ и 3 села

Обществена поръчка за рехабилитация и модернизация на уличното осветление в квартал „Болярово“ и селата Въгларово, Гарваново и Клокотница обявиха от община Хасково.

Прогнозната стойност на поръчката е за 600 597 лв. без ДДС. Предвижда се подмяната на уличните лампи с модерни енергийно ефективни светодиодни. 361 ще бъдат подменени в квартал „Болярово“, Въгларово – 320, Гарваново – 252 и Клокотница – 227 лампи.

Ще се инсталира система за управление, контрол и мониторинг на потреблението на електрическата енергия за улично осветление. Предвижда се изграждане на съоръжение за производство на ток от възобновяеми енергийни източници за нуждите на външното осветление. Срокът за подаване на оферти или на заявления за участие е 2 август.

Общината получава безвъзмездно средства за уличното осветление със спечелен проект. Около 3 000 души живеят в тези населени места, където ще се подменя уличните лампи. Очаква се намаляване на разхода на ток за улично осветление с 81.7%.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.07.2021 21:10 21:10

Който търси намира. (с)

Маймунския Кенан от евъртън
Маймунския Кенан от евъртън
10.07.2021 1:26 1:26

Предлагм задачата да се възложи на атастрой.
Шефа веднага ще намери подизпълнител за жълти стотинки и ще облажи с голяма печалба без труд.
Само логистика му е майката когато си дупетат който не е казал и една дума в народното събрание за толко години.

Back to top button