Регион

Търсят фирми за ремонти по селата в Стамболовско и Свиленградско

Две обществени поръчки за ремонт по селата обявиха от община Стамболово.

Едната е за основен ремонт на улици и бордюри с площ 6 745 квадратни метра в село Пчелари. Прогнозната стойност на поръчката е 333 333 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 4 август.

Търси се и фирма за основния ремонт на ОУ „Христо Ботев“ в село Долно Ботево. Предвиждат се различни строително-монтажни работи по фасадите на сградата, пряко свързани с повишаване на енергийната ефективност. Ще се ремонтира покрива, включително и водоотвеждането. Заложен е монтаж на мълниезащитна инсталация. Тук прогнозната стойност на ремонта е 118 960 лв. без ДДС, а офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 6 август.

Община Свиленград пък търси фирма за ремонт на улиците „Бузлуджа“ и „Граничар“ в село Капитан Андреево. Прогнозната стойност е 65 416 лв. без ДДС, а офертите ще бъдат отворени на 23 юли.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button