Регион

Диньо Динев е новият началник на полицията в Димитровград

Диньо Динев е временно преназначен за началник на Районното управление в Димитровград със заповед на министъра на вътрешните работи, съобщават от областната дирекция на МВР. Това е поредната рокада в областта. Досегашният началник Тенчо Георгиев е напуснал системата на МВР.

Главен инспектор Динев е започнал кариерата си в МВР през октомври 2005 г. като жандармерист и полицай в поделението в Хасково към жандармерийска част – Кърджали. През 2009 г. се е преместил на работа в димитровградското управление като полицай в „Охранителна полиция“, а от 2009 до 2014 г. последователно е заемал длъжностите младши разузнавач и разузнавач в „Криминална полиция“. В началото на 2017 г. е оглавил група „Противодействие на криминалната престъпност“ в управлението до настоящия момент.

Завършил е висшето си образование в Русенския технически университет, магистърската му степен е по специалността „Транспортна техника и технологии“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.07.2021 16:34 16:34

Дамаджаната се вихри с пълна сила. Пак е напред с питиетата. 12 имота. Скоро ще има и още. Червен боклук.

Back to top button