Хасково

Двама кандидати за началник на образованието в Хасковско

Двамата кандидати са допуснати до участие в конкурса за началник на Регионалното управление на образованието в Хасково, съобщават от МОН.

Това са сегашният временен началник Веселина Павлитова и Живка Стайкова, която е старши експерт по природни науки и екология в РУО. Те трябва да се явят на тест в министерството на 4 август. Интервюто с допуснатите след теста кандидати ще се проведе в същия ден.

Haskovo.info припомня, че на 1 юли Павлитова пое РУО от Христина Боева, която се пенсионира.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ogi
ogi
20.07.2021 13:14 13:14

Дано новият началник ,който ще спечели Дано да успее да регламентира ясни правила,за обевяване на учителските места.Да спре порочната практика,местата да се прикриват,да се назнават кадри,които не са по специалността си.Директори да взиват еднолични решения .Този ,който си подава документите ,какво седи и чака в неведение дали е одобрен или не,какви са останалите кандидати.Нали трябва да има прозрачност?На какво основание е одобрен другия кандидат?Има много да се работи по този въпрос.
И не напоследно място,факт е че някои директори вече след 10-тата година го превръщат на бащиния и тоталитарен режим.Трябва освежаване на системата от нови директори,които са назначили свои хора от чистачката,администрацията до учителите.Май се размечтах ,колко наивно мислене от моя страна нали??????

Л.Димитрова
Л.Димитрова
29.07.2021 18:12 18:12
Отговор до  ogi

„обЕвяване“. Не е зле да обърнете внимание, като начало, на грамотността си! Нали трябва да учите децата на грамотност?! След това преминете към претенциите!

Back to top button