Любопитно

Подаряват инструменти на млади таланти от „Хасково рок“

За пореден път организаторите на фестивала „Хасково рок“ ще проведят благотворителната кауза „Купи тениска – подари мечта“, обявиха на пресконференция от общината и групата „Хангар 42“.

На 23 и 24 юли на площадка „Спартак“, където от 19 часа при свободен вход започва концертната програма, ще се продават тениски по 10 лв. Със събраните средства ще се купят музикални инструменти за млади таланти. Вече имало хора от стрната, които искали да дарят инструменти на деца.

От „Хангар 42“ обявиха, че тазгодишното пето издание на фестивала е може би най-силното от всички досега. Участват популярни групи и изпълнители, някои от които вече пробиват на световния музикален пазар.

Фестивал

В петък фестът ще открият CATORGA, следват Jeremy? и Стенли. В събота програмата стартира с Тома и продължават SEVI, „Хангар 42“, а финалът е за Милена, която от много години не е гостувала в Хасково и ще представи новия си албум. Всички изпълнители ще получат от организаторите плакет.

Фестивалът е част от кампанията „Хасково срещу дрогата“ на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.07.2021 18:12 18:12

Е точно като сме на мач главните герой..
В петък ще хванем началото🤣
И с Левски до края..

КМ
КМ
21.07.2021 8:44 8:44

Рокът е свързан с дрогата, точно той!! Не народната музика, не класическата, не кънтрито!

Back to top button