Външни публикации

Как да изберете обувки, които са не само удобни, но и модерни?

Натовареното ни ежедневие е причина в края на работния ден ходилата ни да бъдат най-измъчената точка от тялото ни, тъй като те носят основната отговорност за това ние да се движим и да бъдем активни. Това е още по-осезаемо, когато решим да се разходим в планината, да извършим преход в някоя гориста или скалиста местност или да посетим друга страна. При всички положения ще имаме ограничение в багажа и най-важната ни задача е да преценим кои обувки да вземем с нас, за да се чувстваме удобно по време на цялото пътуване.

Истината обаче е, че освен удобството, трябва да залагаме и на модните тенденции. Не е редно да си позволяваме да носим обувки, които са били актуални преди няколко десетилетия, защото шансът да ни изоставят някъде там по време на нашето преживяване е много голям. Ето защо Ви препоръчваме да си вземете нов чифт обувки, които ще съчетават в себе си комфорт и тренд. Но как да ги изберете? Затова ще си поговорим в следващите редове.

Важно ли да обръщаме внимание на подметката и материалите, от които са изработени нашите обувки?

Не само, че е важно да обърнем внимание на всички използвани материали в нашите обувки, но това се явява и основният акцент, когато правим подобен тип покупка. Подметката трябва да ни осигурява добро сцепление с всякакъв тип настилка, за да можем да се чувстваме сигурни дори тогава, когато не сме наясно какво ни очаква по време на следващия преход.

Към момента едни от най-качествените модни предложения на пазара са разнообразните la sportiva обувки, които освен сигурност, внасят и доза свежест в ежедневието ни, тъй като са налични в безброй много цветове, които да отговарят на персоналните ни желания. Брандът предлага модели за различни настилки, които са упоменати предварително. Също така можем да ги открием в изобилие от размери, така че да осигурим удобство за цялото ни семейство.

Обувки

Как да изберем подходящия размер обувки?

Следващото нещо, което трябва да извършите много внимателно, е да изберете точния размер за Вашите бъдещи обувки. Винаги купувайте един номер по-големи, отколкото е необходимо, защото може да се наложи да обуете чифт по-дебели чорапи, краката Ви да се подуят заради продължителния пешеходен преход или просто да има несъответствие между номера, който Вие по принцип носите, и дължината на обувките, които ще си закупите.

Последният проблем вече лесно е разрешен, благодарение на една от най-важните функционалности на електронния магазин obuvki.bg. Нека разгледаме представители на най-удобните туристически обувки на бранда Scarpa като влезем в https://www.obuvki.bg/scarpa.html. Когато отворите всеки един модел, ще видите, че съществува опцията „таблица с размери“. От Вас се иска само да измерите дължината на Вашето ходило и да я съпоставите с дадените дължини в магазина. Така много лесно и бързо ще можете да прецените кой е най-подходящият за Вас номер на обувки и да се възползвате от наличните ексклузивни оферти.

Когато говорим за туристически обувки, освен удобни, те трябва да бъдат и модерни. Важно е да изглеждаме добре и да се харесваме, а лошият подбор на обувки не само че може да провали цялостната ни визия, макар и тя да е спортна, но може и да доведе до доста по-големи неудобства за нашите ходила. Ето защо Ви препоръчваме да избирате Scarpa или La sportiva обувки, които са създадени, за да се грижат за Вас!

Back to top button