Регион

Обвиниха шофьора от катастрофата с трите жертви край Пясъчево

Хасковската окръжна прокуратура привлече като обвиняем 38-годишния шофьор от Симеоновград за причиняването на катастрофата с трите жертви край село Пясъчево.

Обвинението е, че на 25 юли вечерта е нарушил правилата за движение и по непредпазливост е причинил смъртта на дядо, баба и 6-годишното им внуче. Той е освободен от ареста под парична гаранция и е с наложена забрана за напускане на страната. Разследването продължава.

Haskovo.info припомня, че Фолксвагенът на симеоновградчанина удари мотокултиватора с ремарке, управляван от 59-годишен мъж, който загина на място. В болница починаха жена му на 51 г. и 6-годишното им внуче. Без сериозни наранявания се размина 13-годишно момче.

Роднини разказаха, че семейството често е употребявало мотокултиватора, за да се придвижва. Обикновено те ходили до Гълъбово, защото в Пясъчево няма магазин. Бащата на децата е в Германия и се очаква да се прибере.

Трима загинаха при инцидент с мотокултиватор на пътя – ОБНОВЕНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button