Регион

Жена загина при катастрофа на главния път до Радиево

Жена е загинала на място при катастрофа на пътя Димитровград – Стара Загора край село Радиево, съобщиха за Haskovo.info от Пътна полиция – Хасково. Две коли са се ударили преди обяд след Радиево в посока Стара Загора.

На място са пристигнали екипи на пожарната, полицията и линейки. Друга жена е ранена и е откарана в хасковската болница с рана на главата, като ще й бъде направен скенер.

Катастрофа

По първоначална информация едната кола е навлязла в насрещното и е последвал челен удар. След сблъсъка единият автомобил е изхвърчал в канавката. До разчистването на ударените коли трафикът се пропускаше от полицаи, като на моменти се образуваха дълги колони.

Също преди обяд на 102 км на автомагистрала „Марица“, където движението е двупосочно заради ремонт, камион е спукал гума. Тирът е самокатастрофирал в средната разделителна ивица в района на разклона за Свиленград в посока ГКПП „Капитан Андреево“, където временно е ограничено движението в изпреварващата лента. Трафикът се осъществява в активната лента и се регулира от „Пътна полиция“. Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, допълват от Агенция „Пътна инфраструктура“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Някой
Някой
01.08.2021 12:53 12:53

Така и така от статията не можах да разбера нещо : Пиши първо в заглавието че „жена е загинала“, а после че ранена жена е откаран в болницата 🤔🤔🤔

Анонимен
Анонимен
01.08.2021 13:04 13:04

И аз прочетох два пъти новината, явно дрега жена е ранена, а първата е загинала.

Анонимен
Анонимен
01.08.2021 15:21 15:21

Какво не разбрахте . Написано е точно. “ Друга жена е ранена и е откарана в хасковската болница с рана на главата, като ще й бъде направен скенер.“ Явно толко четете.

Back to top button