Регион

МВР: Несъобразена скорост е довела до катастрофата със загиналата жена край Радиево

Несъобразена скорост е причината за тежката катастрофа вчера на пътя след димитровградското село Радиево в посока Стара Загора, при която една жена загина, а друга беше ранена, съобщават от областната дирекция на МВР.

Както Haskovo.info писа, произшествието стана преди обяд. От полицията посочват, че 58-годишен мъж от Кърджали поради движение с несъобразена скорост е изгубил контрол над управлявания от него лек автомобил Сузуки Балено, завъртял се е, навлязъл е в насрещната лента за движение и е ударил лек автомобил Пежо 307, управляван от 40-годишен мъж от Стара Загора. След удара Сузукито се е блъснало в предпазна еластична ограда и е излязъл извън пътя.

Катастрофа

От удара на място е починала 54-годишна жена от Кърджали, возеща се на задната седалка в Сузукито. 36-годишна жена, возеща се в Пежото, е под лекарско наблюдение в хирургично отделение на хасковската болница, без опасност за живота, с разкъсно-контузна рана на главата и охлузване. Пробите за алкохол и наркотици на водачите са отрицателни.

Миналата нощ в Димитровград пък е арестувана 24-годишна водачка от Омуртаг, която е шофирала с 1.72 промила алкохол.

Жена загина при катастрофа на главния път до Радиево

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button