Регион

Крадат знаци за ЖП прелез и плочи от пешеходна зона на ЖП мост

Знаци, указващи неохраняем ЖП прелез и плочи от железния мост над река Марица край Димитровград отново са станали обект на интерес от крадци, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Преди няколко години крадци бяха задигнали част от бетонните плочи от пешеходната зона на моста, който не е предвиден за преминаване от граждани, но редовно се ползва от жителите на квартал „Марийно“, за да стигнат до града.

НКЖИ ще ремонтира железния мост в Димитровград, нападнат от крадци

Тогава от НКЖИ подмениха липсващите плочи и специално предупредиха, че по съоръжението могат да минават само техни служители.

Сега част от плочите отново липсват, а на тяхно място зеят дупки, през които би могъл човек да падне в реката и сериозно да пострада, сигнализираха местни жители, които въпреки забраната ползват моста, за да прекосят реката.

На метри от железния мост напоследък редовно изчезват и пътни знаци, указващи неохраняем ЖП прелез.

Непрекъснато ги подменяме и веднага след нас идват и ги крадат, разказаха работници от общинското предприятие „Благоустрояване“, които днес отново поставят нови табели на мястото. По искане на ЖП компанията се монтират 6 нови указателни табели.

  ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.08.2021 17:02 17:02

Ненаситна сган! Всичко крадат без да си дават сметка за последиците

Анонимен
Анонимен
16.08.2021 18:40 18:40

Тъпото е, че стойността на откраднатото за тях е стотинки, повече не могат да изкарат, а поправянето на щетите струва хиляди понякога.

miroslav
miroslav
17.08.2021 22:40 22:40

Da gi eba v hlapetata ili mangalite,postoqnno hodq za riba tam,pravqt go prez no6ta qvno,rezili takiva! Pu6at trevi4ki prive4er na mosta i ne znaqt kade se namirat sled tova!

Back to top button