Хасково

Част от центъра на Хасково без вода заради нов водопровод, на Кенана – заради спукана тръба

Част от живеещите в „Кенана“ са без вода заради спукана тръба, съобщават от ВиК – Хасково. Около 17 часа механизирана техника е спукала водопровод в частен имот и заради аварията водоподаването е преустановено.

От водното дружество съобщават, че на собственика на имота е съставен констативен протокол за изтеклите водни количества, а той трябва да отстрани проблема. До тогава живеещите в района на „Калуа“ ще са без вода.

Заради свързването на новоизградения водопровод в района на бул. „Съединение“ и ул. „Георги Кирков“ във вторник живеещите по бул. „Раковски“, бул. „Съединение“ и ул. „Климент Охридски“ в Хасково ще са без вода. Предвижда се водоподаването да бъде спряно в интервала 08 – 17 часа, допълват от ВиК – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван Москов
Иван Москов
19.08.2021 17:42 17:42

Ние още нямаме вода на бул. Съединение. ВИК твърдят, че не техен проблем. 3 дни сме без вода и тук пак жълт код за горещини. Не знам кой е ангажирал тази фирма да работи по този проект, но само седят по цял ден и не работят. Да седят ВИК без вода 3 дена и да ми кажат приятно ли е. И това е общински град.

Back to top button