Любопитно

Заради големия интерес удължават срока на фотоконкурса „Аз обичам Хасково“

Заради големия интерес се удължава срокът за приемане на снимки от лятната ваканция във фотоконкурса за ученици „Аз обичам Хасково“.

Първоначално младите фотографи трябваше да изпратят творбите си на e-mail: photos@haskovo.bg до 24 часа на 31 август включително. Сега срокът е удължен до 24 часа на 10 септември включително.

На 11 септември всички фотографии ще бъдат качени на фейсбук страницата на община Хасково в албум Фотоконкурс „Аз обичам Хасково“ – Ваканция 2021 и в профила на община Хасково в Инстаграм. Гласуването в социалните мрежи ще продължи до 24 часа на 15 септември. Снимките, събрали най-много харесвания в двете социални мрежи ще получат специални награди. Професионално жури ще оцени всички фотографии и ще определи победителите в различните категории.

В конкурса се допускат за участие до 3 фотографии от един ученик. Снимките трябва да са авторски. Те трябва да разкриват красотата на Хасково и настроенията на децата през Ваканция 2021 г. За участие се приемат само файлове във формат JPEG. Препоръчителният размер за оптимална визуализация на изображението е 3000 px по дългата страна. Не се препоръчва участието с по-малки изображения. Допустими са обработка на снимката за яркост и контраст, изостряне на изображението, кропване на снимката. Не са допустими фотоколажи, снимки ретуширани дигитално и съдържащи надписи, графики, рамки или дати.

Всички снимки трябва да бъдат придружени от текстов файл, който да съдържа: заглавие на снимката, трите имена на автора, училище, клуб, ръководител, клас и възраст, координати за връзка – точен адрес, телефонен номер и e-mail.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button