Регион

79-годишен зарови в земята кутия с 10 600 лв., откраднаха му я

10 600 лв. са били откраднати в хасковското село Войводово, съобщават от областната дирекция на МВР.

Сигналът е подаден в петък по обяд от 79-годишен мъж от селото. Той обяснил, че десетина дни преди това поставил голямата сума пари в пластмасова кутия. След това я заровил в земята до полуразрушена стопанска постройка в парцел в селото на изхода за село Орлово.

На 26 август в 17:30 часа възрастният мъж установил, че кутията с парите е изровена и липсва.

До 72 часа пък е задържан 33-годишен димитровградчанин. Криминалистите са установили, че той е извършителят на кражба на кутия за дарения преди 3 дни в Димитровград, за която Haskovo.info писа. Мъжът задигнал кутията със 700 лева, която била поставена на касата в местен магазин. Пред полицаите заподозреният е направил самопризнания.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Потрес
Потрес
30.08.2021 13:57 13:57

Народа изтрещя… 😆 Е то всякакви глупусти вече но това на нищо не прилича. Върнахме се векове назад… Заровил ги той. Абе деде в тея трудни времена няма да помогнеш на децата ами съкровища ще заравя. Ми то това не е кражба някой си ги е изровил, ако намериш гърне с жълтици кражба ли ще е 😆 Вярно, че хората се страхуват и от банки и от обир ама това вече…

Back to top button