Регион

Трима са ранени при катастрофи в Хасковска област

Три катастрофи с пострадали са станали през последните дни в Хасковска област, съобщават от областната дирекция на МВР. Единият от ранените водачи е бил почерпен, а в Хасково е задържан дрогиран шофьор.

В петък вечерта на автомагистрала „Марица“ е катастрофирал 58-годишен от Крумовград, който е шофирал в посока София. Колата му се е ударила в канавката и е пострадала 26-годишна пътничка, която е с комоцио, без опасност за живота.

През нощта на 28 август при 82 километър на магистралата е катастрофирал 25-годишен от Велинград. Както Haskovo.info писа, колата се е ударила в мантинела и след това се е запалила, като е изгоряла. Магистралата остана затворена за няколко часа. Водачът е тестван с дрегер, който е отчел 0.90 промила алкохол. Той е с контузия на гръбначния стълб, без опасност за живота и е освободен за домашно лечение.

50-годишен софиянец е в свиленградската болница след произшествие на 28 август в 16:20 часа в ивайловградското село Ламбух. Мъжът подкарал АТВ без регистрационни табели и паднал от него. Медиците са го оставили в болницата за наблюдение с рана на главата и комоцио.

Неправоспособен 27-годишен е спрян с нерегистриран мотопед в Харманли. В Хасково пък е задържан 19-годишен, който е шофирал Опел под въздействието на канабис.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button