Хасково

Две младши прокурорки встъпиха в длъжност в Хасково

Константина Константинова и Рени Тотева са назначени на длъжността младши прокурор в Районна прокуратура – Хасково.

Те встъпват в длъжност с решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет. След успешно положен изпит и преминато 9-месечно обучение в Националния институт на правосъдието в София, двете тържествено положиха клетва и подписа клетвен лист. На официалната церемония по встъпването им в длъжност присъстваха административният ръководител на структурата Румен Сираков, Окръжният прокурор Иван Стоянов и техни колеги, съобщават от прокуратурата.

Константина Константинова е завършила магистратурата си по специалността „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Преди да влезе в съдебната система е била юрисконсулт и адвокат.

Рени Тотева е завършила Академията на МВР в София, а магистратурата си по специалността „Право“ – в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Преди да влезе в съдебната система тя е била разследващ полицай в София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button