Спорт

Откриха тържествено учебната година в Спортното училище

Учебната година в хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“ беше тържествено открита тази сутрин.

По традиция децата в спортните училища в страната започват на 1 септември. През първите две седмици се провеждат тренировъчни лагери на клубовете, а след това са и същинските занимания по предметите. 18 са петокласниците в Спортното училище, а децата в 8 клас са 26. Хасковското училище е в топ 3 на страната по спечелени медали и купи за изминалата година.

Всички бяха поздравени от началника на Регионалното управление на образованието Веселина Павлитова, директора на училището Силвия Тенчева, беше прочетен поздравителен адрес от служебния министър на младежта и спорта Андрей Кузманов. Музикален поздрав отправиха и певците Дария Боева и Даниел Ленков. Силвия Тенчева каза, че учебната година започва присъствено, като има готовност и за онлайн обучение заради пандемията.

Спортно училище

От училището се надяват с приключването на ремонта на стадион „Младост“ да имат една модерна база за подготовка. До тогава заниманията ще се провеждат на стадион „Хасково“. От общината ремонтират разбит тротоар в двора на училището.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button