Спорт

Хасковлията Деян Лозев вече е футболист на „ЦСКА 1948“

Хасковлията Деян Лозев премина във футболния „ЦСКА 1948“ заедно с досегашните си съотборници в „Арда“ (Кърджали) Крум Стоянов и Емил Мартинов , съобщават от столичния клуб.

Те ще могат да работят отново с доскорошния си наставник Николай Киров. Именно новият старши треньор на „ЦСКА 1948“ изигра основна роля при привличането на играчите. В края на юли с кърджалийци те се изправиха срещу израелския Апоел (Беер Шева) в предварителните кръгове на Лигата на конференциите след историческото първо класиране на „Арда“ в евротурнирите. Лозев и Мартинов пък спечелиха с отбора сребърните медали от турнира за Купата на България през изминалия сезон.

Трите нови попълнения подписаха договорите си в клубния офис и се включиха в тренировъчния процес на състава на Спортния комплекс в Правец преди предстоящия домакински двубой от 7-мия кръг на Първа лига срещу Ботев (Враца) в неделя от 18:45 ч. на Националния стадион „Васил Левски“.

27-годишният Деян Лозев играе на позицията десен краен защитник и е носил още екипите на Любимец, Хасково, „Дунав“ (Русе), Поморие и „Левски“ (София). Има над 80 мача в Първа лига и 3 попадения. Два пъти е получавал и повиквателна за националния отбор на България.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ааа
ааа
09.09.2021 10:58 10:58

Деянчо, веднъж избяга от Левски. Сега избяга от Арда. Утре ще те изгонят и от 1948. И вече няма къде да идеш.

Back to top button