Регион

Откриха 100 000 безакцизни цигари при спецакция в Свиленград

Общо 100 780 безакцизни цигари са иззети от полицията, съобщават от областната дирекция на МВР.

100 000 са конфискувани при специализирана операция на път в землището на Свиленград в посока село Левка. Проверен е лек автомобил Рено, шофиран от 47-годишен свиленградчанин и спътник, мъж на 53 г. от село Капитан Андреево. В колата са намерени 20 000 цигари.

Последвала е проверка и в товарен автомобил Форд и имот на улица „Сан Стефано“ в града, стопанисвани от водача, където са открити още 80 000 цигари без бандерол от различни марки. Мъжете са задържани до 24 часа.

Цигари

Останалите 780 къса са иззети от териториалните полицаи от хасковското управление при проверка на Опел в областния град, управляван от 58-годишен мъж. Съставен му е акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

В Хасково е задържан 19-годишен от село Тракиец, който шофирал Фолксваген след употреба на канабис. В колата му е открит над грам канабис.

В Димитровград пък е арестуван 28-годишен познайник на полицията от Меричлери, който откраднал 2 мобилни тлефона, оставени на стълбището на хотел. Откраднатото е върнато.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button