Спорт

„Опустошителите 2“ спечелиха Купата на Хасково по спортен бридж

Отборът „Опустошителите 2“ спечели убедително 41-я турнир по спортен бридж, който се проведе в Хасково за празника на града.

Победителите в състав Русинов, Иванов, Драганов, Гунев и Донев вдигнаха и Купата на община Хасково. В турнира се включиха 9 отбора от страна. Те се състезаваха в продължение на два дни, като изиграха 9 кръга (5 датска + 4 швейцарска схема). Отборът победител е сборна формация от играчи от Хасково, Стара Загора и София.

На второ място се класира „Вила Ясмина“ от Пловдив, а трети останаха „Опустошителите 1“. Двата местни отбора „Хасково 1“ и „Хасково 2“ се класираха съответно на пето и осмо място.

Празник

Пловдивската двойка Цветана Налбатска – Тодор Костадинов спечелиха мемориалния двойков турнир „Илия Делиев“ с 60,8 процента. Втори останаха хасковските състезатели Теню Тенев и Бойко Батуров с 60,1%. Трети са младежките национали Марк Андонов и Тодор Павлов от София.
Организатори са Община Хасково и Клуб по спортен бридж „Хасково“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button