Хасково

Жена с Мерцедес блъсна моторист до съда

Катастрофа

Катастрофата стана малко след 10 часа

Лъскав черен Мерцедес със софийска регистрация, шофиран от млада жена, и мотопедист се сблъскаха на кръстовището до Съда малко след 10:00 часа днес. Автомобилът е идвал от ул. "Добруджа" по посока старата печатница и вероятно е отнел предимството на движещият се по бул. "България" мотопедист. Пристигналите на мястото на катастрофата служители на КАТ  отказаха да дадат информация.

От Хирургичното отделение на МБАЛ – Хасково съобщиха за Haskovo.biz, че мотористът е прегледан от дежурния лекар и не е настанен в болницата. Възрастният мъж се е отървал с охлузни рани по главата и е без опасност за живота

Движението по бул. България беше силно затруднено в района на Бизнесцентъра и се образуваха дълги опашки. Районът вече е освободен от катастрофиралите превозни средства и трафикът е нормален.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гост
Гост
26.08.2006 18:43 18:43

:x

Back to top button