Хасково

Отново се подпали автомобил

Пожарна Лек автомобил Ауди се запали в Хасково на ул. “Витоша”. Късо съединение e причинило инцидента, при който са изгорели оборудване по двигателия и предния капак на возилото. В Димитровград се е запалила компютърна зала в Дома на техниката отново заради късо съединение.  Оборудването е спасено.  Отново в Димитровград в кв. “Изгрев” е горяла стопанска постройка, поради небрежност при боравене с открит огън. Изпепелени са общо 120 бали слама и сено.
Неустановена е причината за пожара в частен дом в харманлийското село Рогозиново, при който са изгорели 4 кв.м. покривна конструкция, 8 кв.м. навес и 2 куб.м. дърва за огрев. Спасена е къщата и съседни постройки.
Служителите на “Пожарна безопасност и защита на населението” са гасили още 9 пожара без материални загуби в Хасково и региона. Отзовали са се и на лъжливо повикване за пожар до магазин “Марса”.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button