Хасково

Катастрофи в трафика на първия учебен ден в Хасково

Две катастрофи станаха до обяд в интензивния трафик покрай първия учебен ден в Хасково. При един от инцидентите има пострадала жена.

Два леки автомобила се удариха на кръстовището до старата баня. Шофьорка с дете в колата, която не е от града е отнела предимството на другия автомобил и се е стигнало до сблъсъка. Пострадала е пътничка от ударената кола, която е с комоцио в болницата.

Почти по същото време на натовареното кръстовище под парк „Мадара“ се удариха микробус и лек автомобил. Леката кола е отнела предимството на буса. На пешеходната пътека е имало малки ученици, които по чудо не са били пометени от колите.

Водачите от двете катастрофи не са употребили алкохол.

От полицията съобщават, че вчера са арестувани двама дрогирани шофьори. 22-годишен е задържан в село Конуш, а 43-годишен – в Хасково. И двамата са отказали кръвни проби.

Снощи в село Узунджово пък е заловен 32-годишен, който шофирал без книжка Рено с чужди регистрационни табели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button