Хасково

Безводието в Хасково се удължава – тежка авария след пускане на помпена станция

Четирите хасковски квартала и шестте села, които днес бяха без вода заради спирането на помпена станция „Ябълково“, продължават да са на сухо.

След приключването на ремонта на електропроводите от ЕСО – Хасково и пускането на помпената станция, която беше без ток, е станала тежка авария в района. По тази причина към следобедните часове не може да бъде възстановено водоподаването към кварталите „Република“, „Овчарски“, „Дружба“ и „Изгрев“, както и към селата Минерални бани, Спахиево, Татарево, Брястово, Колец и Клокотница.

Екипите на ВиК работят по отстраняването на проблема, за което се изисква дълго технологично време, допълват от дружеството.

Подобна беше ситуацията при спирането и пускането на помпената станция на 10 септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.09.2021 18:40 18:40

Некадърници, една помпена станция не могат да пуснат.

Наблюдателя
Наблюдателя
21.09.2021 19:40 19:40

Народе, спите! Нали искахте смяна на ръководството? Сменихте инженер с икономист и сега ще си стоим без вода. Този новият един път отишъл ли е на авария? Знае ли какво е авария? От какво се причинява? Интересувал ли се е какво се случва с безводието в Хасково? Или си стои в Пловдив спокойно, а ние да му мислим? Кмете, не си мисли, че си невинен. Какво е това управление, където санирането е по-важно от водата? На база на какво определяте приоритетите си? Стана ясно, че със смяната на ръководството нещата не се подобряват, а по-скоро се влошават! Броят на авариите рязко се е увеличил. Няма ли да поискате обяснение от управителя? Или само на думи се правехте на загрижени и целта е била политическа само да се смени ръководството. Сега като дойде Вашият човек по-добре ли е? Защо проблемите с водата вече не са приоритет? Трагично е положението!

Дидо
Дидо
21.09.2021 20:24 20:24

А това ще се отрази ли с отрицателен знак в сметките на потребителите?

Анонимен
Анонимен
21.09.2021 20:56 20:56
Отговор до  Дидо

Разбира се. Като няма вода не се харчи такава, съответно сметката е по-малка. ;)

Веса
Веса
22.09.2021 17:36 17:36

Ей не си играйте с търпението ни !!! Когато отстраните авариите нека веднага да натиснете копчето на хидрофора а не да чакаме до сутринта

Дени
Дени
23.09.2021 6:52 6:52

Водоноските с вода къде са за кварталите без вода , когато ви хрумне спирате , когато искате я пускате , но вие сте длъжни да осигурите вода за елементарните нужди на човек….

Back to top button