Хасково

Връчиха почетни грамоти на 13 директори и учители от Хасковска област

Почетни грамоти за цялостен принос в системата на българското образование получиха от областната администрация 13 пенсионирани директори и учители от Хасковска област.

Те бяха отличени на церемония в областната администрация по повод 5 октомври – Международен ден на учителя. Популярните и доказали се педагози получиха и поздравителен адрес от Регионалното управление на образованието. Отличените са Пенка Делиева, Иван Клисаров, Янка Гочева, Дойчо Кръстев, Татяна Лозева, Мария Желязкова, Мария Якова, Василка Генева, Кирилка Къркаличева, Катя Добрева, Александър Батимов, Снежана Ангелова, Ваня Василева.

Награди

Всички бяха поздравени от заместник-областния управител Виолета Желева и началника на РУО Веселина Павлитова. Желева сравни директорите и учителите с жив учебник, от който всички се учим на професионализъм, всеотдайност, обич и морал. Павлитова каза, че всички те са се обрекли на незабрава.

Организаторите и педагозите се обединиха около желанието тази церемония да се превърне в традиция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
асф
асф
06.10.2021 17:58 17:58

за жалост липсва Росица Иванова

Back to top button