Регион

Издирват шофьор, причинил катастрофа с пострадала жена

Водач на автомобил е избягал след катастрофа и се издирва, съобщават от полицията.

Произшествието е станало малко след полунощ на 16 октомври на международния път Е-80. Лек автомобил Мерцедес, собственост на 31-годишен хасковлия с неизвестен засега водач, е настигнал движещ се пред него Ауди, управлявано от 77-годишен мъж и го е ударил отзад. От катастрофата е пострадала возещата се в Ауди-то 30-годишна жена, която е с контузия на шийни и ломбални прешлени, освободена за домашно лечение.

15-годишен с каруца пък се е ударил в мотопед, управляван от 60-годишен хасковлия. Инцидентът е станал на 16 октомври в 15:45 часа на улица „Ятак“ в Хасково. Пострадал е мотопедистът, който е с натъртване на китката.

Мотоциклетист пък е ранен при катастрофа на 17 октомври следобед на кръстовище в Любимец. 36-годишният с мотоциклет Ямаха не е спрял на знак „Стоп“ и се е ударил в Опел, управляван от 63-годишен мъж. Мотористът е с фрактура на китката, комоцио и е оставен за наблюдение в свиленградската болница.

През почивните дни в региона са заловени дрогиран, двама пияни шофьори и двама с отнети книжки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button