Хасково

Блъснаха пешеходец на булевард „Съединение“, Фолксваген се заби във вратите на къща

Два пътни инцидента с пострадали са станали вчера в Хасковска област, съобщават от полицията.

53-годишен водач на Рено е блъснал на булевард „Съединение“ в Хасково 70-годишен мъж, който е пресичал на пешеходна пътека. Пострадалият е с фрактура на дясната китка, прегледан е и е освободен за домашно лечение. Двамата са напуснали произшествието без да уведомят пътните полицаи, като по-късно сигнал е подала съпругата на ранения.

57-годишен водач на Фолксваген от Маджарово е с контузия на гръдния кош след катастрофа в стамболовското село Голобрадово. На десен завой е загубил контрол над управлението и се е блъснал в бетонна колона с метални врати на къща. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

48-годишен без книжка е заловен да управлява мотопед без номер на рама и двигател в село Преславец. 40-годишен мъж от село Хрищени е задържан в Харманли да шофира автомобил с 1.75 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
cov
cov
21.10.2021 17:49 17:49

За всичко е виновен Ковид

Back to top button