Хасково

Отнемат имот, кола и мотоциклет от обвиняем за участие в организирана престъпна група

Хасковският окръжен съд е уважил иск срещу Димитър Георгиев и свързано с него лице, на стойност 43 449 лв., съобщават от Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.

Проверката на комисията е започнала след обвинение от прокуратурата за участие на Георгиев в организирана престъпна група за наркотици. В полза на държавата се отнемат дворно място в Свиленград, лек автомобил Пежо и мотоциклет Ямаха.

Искове на КПКОНПИ за отнемане на незаконно придобито имущество в страната за близо 900 000 лв. бяха уважени от съда и се внасят нови искове на стойност 1 144 936 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Haha
Haha
27.10.2021 13:18 13:18

Ти представяш ли си хахаха зимат на човека неща за макс 30000лв ,а на големците нищо -ни на Баневи , ни на арабяджиеви,брендовци и митьо стайковци …и ми се хвалят Мишки утрепани

Back to top button