Любопитно

Гимназисти подредиха есенна изложба с продукцията от учебната градина

Учениците от агро специалностите в Професионална гимназия по транспорт и аграрни технологии „Н. Й. Вапцаров“ в Хасково откриха есенна изложба с продукцията от учебната градина, похвалиха се от училището.

В опитното поле гимназистите отглеждат зеленчуци, поддържат лозовия масив и овощните дръвчета. Започна работата и по учебната оранжерия. По този начин младежите усвояват на практика наученото в часовете по професията. Те прекарват и максимално време на открито и на чист въздух, което е предпазна мярка в периода на пандемия.

Изложба

Учениците от 8 г, 9 в и 10 г клас подредиха изложбата във фоайето на гимназията. Експозицията е цветна и създава позитивно настроение сред всички ученици в училището. Днес изложбата бе открита с кратка церемония, на която освен пъстрите есенните цветове настроение създаде и изпълнението на авторски песни от преподавателя по музика в ПГТАТ Николай Делчев.

Изложба

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button