Регион

Шофьор на линейка е с опасност за живота след катастрофа, задържаха издирван водач

47-годишен шофьор на линейка от Хасково е с опасност за живота след катастрофа, съобщават от полицията.

Произшествието е станало на 3 ноември в 13:35 часа на кръстовището на пътя между селата Славяново, Болярски извор и Елена. Хасковлията не е спрял на знак „Стоп“ и е ударен от идващ по път с предимство лек автомобил БМВ, управляван от 20-годишен от село Бараци. Водачът на линейката е със сериозни травми и е настанен в МБАЛ – Хасково.

Катастрофа

Открит е шофьорът, който катастрофира на 3 ноември вечерта на пътя между Хасково и Узунджово. Както Haskovo.info писа, лек автомобил Алфа Ромео изхвърча в крайпътно дере, а пристигналите екипи на пожарната и полицията не откриха шофьора. Проверка е установила, че колата е на 29-годишна жена от селото. 31-годишният й партньор е признал, че той е управлявал колата и е претърпял инцидента. Мъжът е напуснал произшествието, защото нямал шофьорска книжка. При справка се оказало, че е обявен за издирване с мярка „установяване на адрес“. Дрегерът е отчел 1.67 промила алкохол и е задържан до 24 часа.

Двама водачи пък са пострадали при ПТП вчера. В 18:30 часа на пътен възел „Орфей“ на булевард „Васил Левски“ в Хасково 36-годишен от Мадан с Ауди не е спрял на знак „Стоп“ и е ударил от лявата страна Фолксваген, шофиран от 43–годишна хасковлийка. Жената е с болки в ляво подбедрие, а другият водач е с високо кръвно, като му е съставен акт.

Кола изхвърча в дере край пътя между Хасково и Узунджово, издирват шофьора

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button