Спорт

Мартин от Димитровград стана шампион на двойки в Майорка

Състезателят от тенис клуб „Димитровград“ Мартин Бонев стана шампион на двойки в приключилия днес тенис турнир на кортовете в академията на Рафаел Надал в Майорка.

Призовото място той извоюва заедно с украинеца Игор Никифоров. Именно от Никифоров Мартин загуби полуфиналния мач на сингъл и остана трети в индивидуалното класиране на турнира, съобщават от димитровградския клуб.

Haskovo.info припомня, че от 6 до 9 ноември в Майорка, Испания се проведоха финалите на международния турнир „Мастърс Киндер+ 2021“. Квалификациите за него се организират в 13 европейски държави и от България имаше участници в четирите възрастови групи – 9, 10, 11 и 12 години.

Общо 70 деца участваха на финалите на петото издание на турнира в Испания. Мачовете се проведоха на твърда настилка, като сетовете се играха по новите правила на международната тенис федерация – два сета без точки за предимство и трети сет с тайбрек до 10.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button