Регион

Близо 12 000 контрабандни дрехи откриха в камион на Капитан Андреево

11 830 недекларирани текстилни изделия задържаха митничарите на ГКПП „Капитан Андреево“ при проверка на товарен автомобил, съобщават от Агенция „Митници“.

Турският камион е пътувал от Турция за Германия и Холандия. Шофьорът е представил редовни документи за превозваната стока – авточасти и текстилни изделия. По метода „анализ на риска“ товарният автомобил е селектиран за щателна митническа проверка. Митничарите установили, че броя на декларираните 277 колета отговаря на описаните в документите, но има разминаване в броя на артикулите.

В товарното помещение са открити недекларирани текстилни изделия, сред които дамски пуловери, якета, шалове, тениски и бельо, както и 5 090 детски дрешки. Контрабандната стока е задържана. На водача на товарния автомобил е съставен акт по Закона за митниците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Рем
Рем
10.12.2021 14:09 14:09

Подарете ги на бедни и нуждаещи се, толкова много има. Идва Коледа!

Back to top button