Хасково

Момченца са първите бебета на Коледа в Хасково

Две момченца се родиха тази сутрин на Коледа в АГО на МБАЛ – Хасково.

Ражданията са нормални, като майките и рожбите им са в добро здраве. Пред входа на АГО беше и директорът на хасковското СУ „Васил Левски“ Милена Михайлова, която стана щастлива баба на второ внуче. Деница и Николай я зарадваха с Емил, който е с мерки 3.250 кг. и 50 см.

По обяд се чака и трето раждане, което също ще е нормално. Досега през годината в хасковското АГО са се родили 823 деца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
СВОБОДА
СВОБОДА
25.12.2021 14:04 14:04

ЧУДЕСНА НОВИНА ЗА КОЛЕДА ! ДАЙ БОЖЕ МНОГО ВЕЧЕ ДЕЧИЦА ДА СЕ РАЖДАТ В ХАСКОВСКАТА БОЛНИЦА ! ДАР ОТ БОГА СА ДЕЦАТА !

Колега
Колега
25.12.2021 15:48 15:48

Добре дошъл на Земята, БЕБЧО!

Дора
Дора
25.12.2021 22:01 22:01

Чудесна новина за коледа! Но горещо моля младите майки от Хасково да не раждат в нашата болница !!!! Имаме най-ужасния екип по неонатология в района и не защото са некадърни, а защото стоят и гледат как младите изплашени майки ги молят за информация за бебчетата си а те нищо не казват! Когато отидеш да питаш на вратата ти се показва една намръщено рамо и те пита ти нали идва вече да питаш? И накрая да се окаже че на бебето нищо му е нямало а те са се правили на интересни и просто да му пуснали клинична пътека за да теглят пари !

Анонимен
Анонимен
25.12.2021 22:17 22:17
Отговор до  Дора

Стига с тия пари. Само пари са ви в главите. Дори и да пишат допълнителни пътеки то не е, за да си ги сложат в джоба, а за да може да функционира тази болница. Бъдете благодарни поне малко за хилядите животи, които са спасили през годините. Да, изнервени са, да, крещят, да понякога са отвратителни, но все пак на Коледа поне недейте само да плюете.

Мария
Мария
26.12.2021 11:54 11:54

В отделението винаги има тежко болни деца които се нуждаят от постоянни грижи и никой няма да ги остави и да си прави мухаббет пред вратата и да дава информация десет пъти на ден за едно дете а ако са десет как си го представяте ,по цял ден приказки и тези деца да се спасяват, това че вашето дете е било там показва че е имало някакъв проблем всички от неонатология та се стараят да ви изпишат живи и здрави и такива коментари от сорта на намръщено рамо си ги спестите ,говори само за вашето възпитание

Back to top button