Спорт

19 заявления от клубовете за Спортист на годината в Хасково

19 заявления са постъпили от спортните клубове за анкетата Спортист на 2021 г., съобщават от община Хасково. Те са в 14 вида спорт, като категориите, в които са номинирани най-добрите спортисти на Хасково са 5.

24 спортисти от 11 вида спорт се борят да попаднат сред 10-те най-добри в категорията „Юноши и девойки“. 20 спортисти от 11 вида спорт са в категорията „Мъже и жени“. И в двете категории първенците получават 600 лв., вторите – 500 лв., а третите – 400 лв., както и плакет и грамота. За класираните от 4 до 10 място са предвидени по 100 лв. и грамота.

9 отбора от 5 вида спорт се борят за Отбор на годината при юношите и девойките. 5 отбора от 5 спорта пък се конкурират за Отбор на годината при мъжете и жените. Първенецът получава 600 лв., плакет и грамота.

11 кандидати от 9 вида спорт спорят за отличието Треньор на годината, където наградата е също 600 лв., плакет и грамота.

В категорията „Силна воля“ не са постъпвали заявления в община Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button