Регион

Незаконен добив на пясък и чакъл от река Арда край Маджарово

За незаконен добив на инертни материали от река Арда край Маджарово на два пъти е сигнализирана Басейнова дирекция през миналия месец.

Извършени са съвместни проверки с полицията и РИОСВ – Хасково. Открит е изкоп с площ 1 320 квадратни метра, а иззетият инертен материал е около 1 500 кубически метра, съобщават в отчета си за декември от дирекцията.

В участъка не е намерена техника и работници. Дадено е предписание на Община Маджарово за ограничаване на достъпа до участъка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Попай
Попай
08.01.2022 19:01 19:01

А нещо техника да изземете,я някой велможа да глобите,че те направиха на цялата община ВиК-а с краден материал,а кмета дето беше даскал,а преди това обикновен тютюнджия,той какво каза че не знае ли ?

Защитник на природата
Защитник на природата
08.01.2022 21:37 21:37

Питайте проклетия кмет на Маджаров Ерджан не само за добива за изкопа и за дървесината, дето изнася ха за Гърция! Дано проклятието на гората да го накаже боклука си мръсен! Allah belqni versin!

Back to top button