Хасково

19 нови свободни работни места в Хасковско

19 нови свободни работни места са обявени в Хасковска област от началото на новата година, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Хасково се търсят помощник-директор по административно-стопанската дейност в училище на безсрочен договор, главен счетоводител, двама домакини на спални помещения в общежития, общ работник за ръчно шлайфане на метални печки и камини, бояджия на печки и камини, заварчик.

Местата в Димитровград са за образователен медиатор, монтьор на промишлено оборудване и двама монтьори на електрооборудване. В Харманли имат нужда от петима лозари, в Симеоновград от шофьор на гондола зърновоз и продавач-консултант, а Свиленград от машинен оператор в производството на тестени изделия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ХАСКОВЛИЯ
ХАСКОВЛИЯ
09.01.2022 18:54 18:54

НЯМАШ ЛИ ВРЪЗКИ , НЯМАШ РАБОТА !

Анонимен
Анонимен
09.01.2022 19:43 19:43
Отговор до  ХАСКОВЛИЯ

Работа нямат само изключително некадърните, мързеливите и тези които нямат нужда. Работни места има колкото искаш. Друг е въпросът какви са претенциите на работниците и защо не искат да работят.

x_X
x_X
10.01.2022 13:45 13:45
Отговор до  Анонимен

Прав си само с първото изречение.

Оттам, обаче – бизнесът в Хасковско не е в състояние да предлага работни места, които да носят на хората нормални доходи (1500 – 2000 лева нето). Абсолютният минимум е ~1000 лв. след данъци и то за хора без деца. Повечето фирми и това не могат да си позволят.

Шансовете за подобни доходи в града не идват от Бюрото, май.

Анонимен
Анонимен
10.01.2022 3:47 3:47

Тези местенце защо въобще ги обявяване след като първо си намирате човек и после правите измислен подбор….

Back to top button