Хасково

Хасковска учителка с награда от национален конкурс

Диана Тенева от СУ „Св. Паисий Хилендарски“ в Хасково е сред наградените петима учители – победители в Национална класация за дигитални учителски блог решения Digital-Teach Blogs BG.

Целта на конкурса, който ще се провежда всяка година, е да бъдат споделяни иновативни решения за обучение и преподаване сред образователните общности в България. Тенева е класирана в категория „Хоризонт в образованието“. Отличените учители получиха златни купи, сертификати, 5 години безплатна хостинг услуга и други награди.

В Националната класация за дигитални учителски блог решения могат да участват индивидуално или в екип учители от всички училища в страната и в чужбина. Крайният срок за участие е до 30 октомври, като победителите в петте категории се оценяват първо по критерии за иновативност, дизайн, съдържание и структуриране, регулярност и целенасоченост на публикациите, а след това чрез гласуване от образователните общности в България.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.01.2022 18:25 18:25

Честито! Това е много хубава новина!

Back to top button