Любопитно

Ученичка от Хасково е първа в национално състезание по творческо писане

Александра Атанасова от 8В клас на ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ в Хасково спечели първо място в своята възрастова група в националното състезание по творческо писане на английски език, похвалиха се от гимназията.

Работите на призьорите ще бъдат публикувани на сайта на състезанието, за да могат да бъдат прочетени от всички участници, както и от други любители на английския език и творческото писане. Самото състезание представлява задаване на три нестандартни теми, по които учениците разсъждават без ограничение в жанровете в рамките на 60 минути. Александра е ученичка на преподавателя Димитър Енчев, а училищен координатор на състезанието е Диана Деспова.

Клубът по творческото писане на английски съществува в Езиковата гимназия от десетина години, като негови възпитаници ежегодно се включват активно в това национално състезание. Миналата година Златимира Милчева спечели второ място във възрастовата група 11 клас. Всяка година ученици от хасковската Езикова гимназия се класират за националния кръг на състезанието, където знания мерят между 5 000 и 6 000 участници от цялата страна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button