Регион

Подпали се ферма с 300 крави в село Конуш

Пожар лумна в кравефермата на ветеринарния лекар д-р Исмаил Мустафов в хасковското село Конуш в ранния следобед. Пушекът се виждаше от километри. На място пристигнаха 4 екипа на пожарната. В гасенето се включиха и работници от фермата.

„Огънят е тръгнал от две бали слама. Те са се намирали в близост до навеса със слама, който също се е възпламенил“, разказа пред Haskovo.info д-р Мустафов, който е бил в Хасково, когато са му позвънили за пожара.

Пожар
Д-р Исмаил Мустафов

Във фермата се отглеждат около 300 крави. Животните са спасени от пламъците. В борбата с пожара се включи и техника на фермата, с която се изнасяха горящи бали слама от навеса.

Според д-р Мустафов не става въпрос за палеж. Той изключи и причината за пожара да е късо съединение. След погасянето на пожара ще бъде направен оглед, който да установи причините за инцидента.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Йоана
Йоана
12.02.2022 15:10 15:10

Много добър беше като доктор

Йоана
Йоана
12.02.2022 15:10 15:10
Отговор до  Йоана

Много добър беше като доктор

Back to top button