Регион

Откриха хиляди ментета при проверки на Капитан Андреево

5 545 маркови стоки са иззели икономическите полицаи при проверки на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от областната дирекция на МВР – Хасково.

На 11 февруари около 19:30 часа на вход за леки автомобили е проверен Волво, управляван от 52-годишен жител на казанлъшкото село Дунавци. По искане на полицаите е извършена щателна митническа проверка. В колата са намерени 787 парфюма и тоалетни води.

На 13 февруари отново е извършена проверка за нерегламентиран внос на маркови стоки. Заедно с митнически служители на вход за товарни автомобили е проверен турски влекач Даф с полуремарке, управляван от 36-годишен мъж. Открити са общо 4 758 текстилни изделия, чанти и спортни обувки без разрешение на правопритежателя на марката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ТЕОДОРА
ТЕОДОРА
14.02.2022 16:10 16:10

ТАЗИ ДЕБЕЛАТА ПРОФЕСОРКА , ДЕТО ПЛАШИ С ТРИ ПОДВИДА НА ОМИКРОН , ДА СИ ГЛЕДА НЕЙНОТО ЗДРАВЕ И ДА НЕ ГОВОРИ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ КОЛКО Е СТРАШЕН КОВИДА ! ДА СЕ ВЗЕМЕ В РЪЦЕ ,ЩОТО ТАКИВА ДЕБЕЛАНИ И РАЗПЛУТИ ЖАБИ НЕ ВДЪХВАТ РЕСПЕКТ И УВАЖЕНИЕ ЗА НИЩО ! НА КОЙ КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВПЕМЕТО , БЕЗСМЪРТИЕ ИМА САМО В МИТОВЕТЕ И ЛЕГЕНДИТЕ ! ТАКИВА ЛЬОХМИ КАТО НЕЯ ДОВЕДОХА СВЕТА ДО КРИЗА ! НЕ ГИ ГЛЕДАЙТЕ НИТО СЛУШАЙТЕ !

Анонимен
Анонимен
14.02.2022 18:30 18:30
Отговор до  ТЕОДОРА

Прегледайте се при специалист!

Back to top button