Хасково

Назначиха Николай Бакърджиев за заместник-директор на ОДМВР – Хасково

Комисар Николай Бакърджиев е временно преназначен на длъжността заместник-директор на ОДМВР – Хасково със заповед на министъра на вътрешните работи, съобщават от полицията.

Той е началник на отдел „Криминална полиция“. Директорът на ОДМВР – Хасково старши комисар Недан Хаджиев представи официално комисар Бакърджиев пред ръководния състав на областната дирекция.

Николай Бакърджиев е роден през 1973 г. Завършил е висшето си образование в Академия на МВР, магистър със специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“. Работи в системата на МВР от 1998 г.

От 1998 г. до 2005 г. е бил разузнавач в сектор „Криминална полиция“ в РУ – Хасково и в ОДМВР – Хасково. В 2005 г. е назначен за началник група „Криминална полиция“ в управлението в областния град, а следващата година – за началник група „Престъпления против личността“ в сектор „Криминална полиция“ в ОДМВР -Хасково. От 2007 г. до 2017 г. е оглавил длъжността началник на РУ – Хасково. От 2017 г. до настоящия момент е работил в сектор БОП – Хасково. По време на службата си Николай Бакърджиев е награждаван многократно за постигнати високи резултати в служебната си дейност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Запознат
Запознат
16.02.2022 11:41 11:41

Това не е Николай Бакърджиев. Спрете да публикувате тази снимка защото е заблуда

Анонимен
Анонимен
16.02.2022 11:56 11:56
Отговор до  Запознат

Точно той е!

Back to top button