Хасково

Отново пламнаха тоновете боклуци в дерето на „Република“

За пореден път пламнаха тоновете отпадъците в дерето на квартал „Република“ в Хасково.

Сигналът за пожара беше подаден към обяд, като на място беше изпратен екип огнеборци. Горяха всевъзможни боклуци, трупани там от години, като пушекът обгази района и се виждаше от километри.

Пожар

Пожарникарите бързо изгасиха пламъците преди те да обхванат някоя от намиращите се в близост постройки. Предполага се, че пожарът е тръгнал от цигара или изхвърлена пепел от печка.

Haskovo.info припомня, че в дерето често избухват пожари. От общината вече веднъж започнаха разчистването на отпадъците, като за тази година са заложени повече пари за това.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Комшийка
Комшийка
22.02.2022 13:58 13:58

Защо ги гасите тия мангусти! Вместо с вода, ги напръскайте с бензин и да се свършват вече!
На всякъде са отделени, а в нашия град са на 10 мин от центъра!

miroslav
miroslav
22.02.2022 19:48 19:48

Trqbva da gi izselqt tezi maimuni ottam vednaj zavinagi,nqma da im di6ame dima v celiqt grad, da im spirat pomo6tite i da se opravqt sami,rabotim kato ludi za da gi izhranvame tqh i decata im,nqmat nikakva integraciq,mangali nagli prosti mirizlivi!Pisna ni i da gledame i slu6ame navsqkade v centara dandanii na ciganski i gadni fizionomii,kradat vsichko naokolo no za rabota ne moje6 da gi hvane6(ima nqkoi procent koito rabotqt),ostanalite sa na pomo6ti ili astmatici!

Back to top button