Регион

БМВ излезе от платното и се удари в идващ насреща микробус

55-годишен турски гражданин е пострадал при тежък пътен инцидент между Свиленград и Пъстрогор снощи, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Катастрофата е станала малко след 19 часа. Турчинът изгубил контрол над БМВ-то си, навлязъл в насрещното платно и се ударил в микробус Фолксваген, управляван от мъж с адрес в ямболското село Мамарчево.

След удара двата автомобила са излезли от пътното платно.

Катастрофа

55-годишният мъж е пострадал леко и е транспортиран за лечение в Турция. Взета му е кръвна проба, резултатите от която се очакват.

Двама шофьори са задържани заради употреба на дрога вчера. 27-годишен е тестван на пътя Хасково – Димитровград като е установено, че е употребил амфетамин, а 32-годишен е карал по улиците на Хасково след като е употребил канабис, амфетамин и метаамфетамин.

Снимат ни с 12 камери на пътя в Хасковско, половината са триноги

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стефан
Стефан
16.03.2022 12:35 12:35

Защо ма пуснали турчина-виновник за птп-то? Да се лекува в Турция? Сега, ако от пробите излезе дрога, как ще го вьрнат? Никак!

Back to top button