Хасково

Коронавирус в две детски градини в Хасково, почина 56-годишен мъж

30 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, съобщават от областния оперативен щаб.

Заразените са от общините Димитровград, Любимец, Свиленград, Стамболово, Тополовград, Харманли и Хасково. Сред тях е дете от ДГ № 11 „Елхица“ в Хасково, където под карантина са 15 деца от I-ва група, учителка и помощник-възпитател. Заразена е медицинска сестра от ДГ №1 „Ян Бибиян“ в Хасково, като под карантина са 9 деца от яслена група и медицинска сестра. Положителен е лекар от МБАЛ – Хасково.

Починал е мъж на 56 г. от община Димитровград с придружаващо сърдечно заболяване. 72 пациенти с COVID-19 се лекуват в болница. Вчера в региона са поставени 53 дози ваксина.

27 420 са потвърдените случаи на инфекцията в Хасковска област от началото на пандемията, като 1 509 са починали.

839 са новозаразените в страната при направени 11 209 теста. 28 са починали, а оздравелите са 2 158. 1 461 са настанени в болница, като 174 са в интензивни отделения. Поставени са 1 535 дози ваксина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button