Хасково

Предлагат трима учители за отличието за заслуги към образованието в Хасково

Експертна комисия предлага до хасковския общински съвет трима учители за носители на отличието „За заслуги към образованието и културното дело“.

Комисията с председател Йорданка Иванова – началник на общинския отдел по образование, култура, младежки дейности и спорт е разгледала постъпилите номинации до кмета и така предлага носителите на отличието.

В категорията „Учител в предучилищното образование“ за наградата се предлага Жени Димитрова, която е учител в Детска градина №21 „Вихрогонче“ в село Конуш. В категорията „Учител в начален или прогимназиален етап на образование“ предложението на комисията е за Антоанета Никова, която е старши учител по история и цивилизация в ПМГ „Акад. Боян Петканчин“. В категорията „Учител в гимназиален етап на образование“ е предложена Вера Георгиева, която е главен учител по английски език в ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“.

Няма постъпили предложения в категорията Културен деятел от областта на изкуствата, библиотечното и музейното дело.

Докладната ще бъде разгледана на заседанието на общинския съвет на 15 април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданка
Гражданка
06.04.2022 21:18 21:18

Общинските съветници си наградиха отново даскалите си.

Анонимен
Анонимен
09.04.2022 8:28 8:28

Праков и Енчев са най-добрите! как може Вера да е номинирана вместо някой от тях…

Back to top button