Хасково

Пламен Георгиев ще се кандидатира отново за председател на Районен съд – Хасково

Председателят на Районен съд – Хасково Пламен Георгиев съобщи, че има намерение да се кандидатира за втори мандат, защото по неговите думи мястото му е тук.

Това той заяви в рамките на инициативата „Председател на съда за един ден“, съвместно с ученици от Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“, паралелка „Съдебна администрация“. Първият мандат на Георгиев изтича през юли, като все още от Висшия съдебен съвет не са обявили конкурсна процедура за поста.

Съд

Председатели за един ден бяха осмокласниците Кремена Хазарян и Димитър Пасев. Двамата, заедно със свои съученици, се запознаха с работата на съда и участваха в разпределение на постъпили наказателни дела, чрез Единната информационна система на съдилищата на принципа на случайния подбор. Учениците признаха, че работата е трудна и отговорна, но и много интересна.

Съд

Дните на отворените врати в Съдебна палата – Хасково са насочени към популяризиране дейността на съда сред членовете на обществото, младите хора, за утвърждаването у тях на уважение и доверие към закона и институциите и за повишаване на правната култура, казват от съда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Вишински
Вишински
18.04.2022 18:23 18:23

Какъв е този катърь?

Ветиринар
Ветиринар
19.04.2022 0:09 0:09
Отговор до  Вишински

Катър или не,голям му е…

Гешев
Гешев
19.04.2022 8:12 8:12
Отговор до  Ветиринар

Лапаш ли му го ?

Back to top button