Хасково

НАП – Хасково разпродава автомобили на длъжници

Леки и товарни автомобили на длъжници разпродават от хасковския офис на НАП. Колите са на цени от 300 до 12 500 лв., съобщават от агенцията.

Търговете на превозните средства са организирани поради публични задължения на досегашните им собственици, подлежащи на принудително изпълнение и наложени в резултат на това обезпечителни мерки от страна на НАП. В Хасково например могат да бъдат огледани няколко 10-годишни товарни ремаркета и полуремаркета. Първоначалните им цени са между 10 000 и 12 500 лв. в зависимост от годината на производство и техническото състояние. Товарен автомобил MAN, оценен на 7 500 лв., се продава в харманлийското село Рогозиново.

Утре в Свиленград започват огледите на лека кола Сеат от 1993 г. с първоначална цена 300 лв., която не е в движение, а в димитровградското село Крепост – на пътнически бус Мерцедес от 1996 г., с места 7+1 и оценен на 3 000 лв. заради технически недостатъци. На търг в Харманли излиза и лек автомобил Рено Клио с първоначална цена 1 200 лв.

След подобни търгове, организирани от публичните изпълнители в Хасково, за първите 3 месеца на годината вече са събрани близо 200 000 лева. 108 000 лв. са от продажби на превозни средства, а около 92 000 лв. – от търгове на недвижими имоти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button