Спорт

Габриела и Стефани са на полуфинал на Европейското

Двукратните шампионки Габриела и Стефани Стоеви се класираха за полуфиналите на двойки жени на Европейското първенство по бадминтон за мъже и жени в испанската столица Мадрид, съобщават от федерацията.

Поставените под номер 1️ в схемата хасковлийки, които се борят за трета титла на Стария континент след 2018 и 2021 година, победиха номер 6️ Дебора Джиле и Черил Сейнен (Нидерландия) с 21:16, 21:13 за 33 минути.

Българките нямаха проблеми в мача. Те взимаха аванс в началото и на двата гейма, а във втория поведоха с 11:5 и след 21:13 затвориха срещата.

В спор за място на финала шампионките ще играят утре срещу представителките на Дания Амалия Магелунд и Фрежа Равн. На шампионата на Европа в Киев миналата година сестри Стоеви елиминираха датчанките на четвъртфиналите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button