Регион

Карадайъ от Караманци: Байрамът мина, да се готвим за предсрочни избори!

„Байрамът мина, да се готвим за предсрочни избори“, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в село Караманци, община Минерални бани, където се провежда възпоменателен митинг, посветен на майските събития от 1984 г.

Карадайъ каза, че майските събития са докарали демокрацията в България. Той изтъкна, че 32 г. по-късно хората отново са били репресирани на последните избори от „наследниците на тогавашния режим“, които са влизали в домовете на хората, за да ги сплашват. „Ние сме защитници на свободата и демокрацията в България. Платили сме много висока цена и сме призвани да ги защитаваме ежедневно“, каза още Карадайъ.

 

„Трябва да не допускаме разни минувачи да ни сочат вратата на нас. Вчера дойдоха от някъде, в нарушение на конституцията се настаниха в политиката, а сега ни сочат вратата. Нека единни и мощно да решаваме проблемите“, допълни лидерът на ДПС.

ДПС

За 52-рия си рожден ден днес Карадайъ получи подарък от младежкото ДПС 50-годишен календар. Председателят на младежката структура и хасковски депутат Сезгин Мехмед му пожела дълголетие, както в личен план, така и на партията.

Празникът продължи с фолклорна програма и традиционните народни борби. Наградният фонд е 10 000 лв., като за първенеца е предвидено теле, за второ – коч, а за трето – агне.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Muhittin Akdayı
Muhittin Akdayı
08.05.2022 14:49 14:49

Що се натискат изселниците за българско гражданство респ. лични карти и паспорти?

хадибакалъм
хадибакалъм
09.05.2022 12:41 12:41

Защото да гласуват, затова. И отделно да са европейци, че по добре като си европейски паспорт.

Back to top button