Любопитно

Детската градина по изкуствата празнува 30 г. от създаването си

Детската градина по изкуствата в Хасково празнува 30 години от създаването си.

Кметът Станислав Дечев връчи на директора Татяна Илиева кристален плакет-диамант с герба на община Хасково. „Детската градина по изкуствата е един шлифован диамант. Преди година бяхме тръгнали в една различна посока, но аз се радвам, че заедно с вас – екипа на градината и с помощта на родителите, намерихме вярната посока и запазихме градината. Надявам се много години по 30 да посрещаме деца в тази детска градина и в тези прекрасни сгради“, каза в поздравлението си Дечев.

Празник

По време на празничната церемония бяха наградени участниците в Националния конкурс за рисунка „Детство-вълшебство“. В него със свои творби са участвали 354 деца от 52 учебни заведения от цялата страна. Най-добрите рисунки са подредени в пъстра изложба в двора на Детската градина по изкуствата, за да вдъхновяват малки и големи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button