Регион

Откраднаха 50 000 лв. от къщата на 71-годишна жена

50 000 лв. са откраднати от къщата на 71-годишна жена в свиленградското село Момково, съобщават от полицията.

На 20 май по обяд възрастната жена подала сигнал за кражбата, извършена докато отсъствала от дома си. Парите били оставени в кофа, поставена в тенджера в килера на къщата. Огледът не установил взломяване по къщата. Продължава разследването на кражбата.

Двама хасковлии на 46 и 49 г. са задържани за кражбата на хранителни продукти за 69 лв. от хипермаркет в областния град. В Харманли са заловени двама мъже от Мароко, които задигнали две мъжки чанти от собственика на магазин в града. 16-годишен пък е хванат с грам канабис в Харманли.

23-годишен е хванат от свиленградската полиция за кражба на вещи и инструменти от жилище и на Ваз от село Мустрак, който изоставил край населеното място. 25-годишен от село Димитровче задигнал 2 метални врати, 2 велосипеда, арматурно желязо и 2 кг. меден проводник.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бебе
Бебе
24.05.2022 14:07 14:07

Кой пенсионер държи 50000лв в къщи?Така ли живеят бедните пенсионери?Аз също съм пенсионер и не мога и да мичтая за това. До колко вярни са тези писанки?

Анонимен
Анонимен
24.05.2022 16:37 16:37
Отговор до  Бебе

Това, че Вие нямате, не означава, че всички нямат. Има пенсионери, които са скътали доста. Въпросът в случая е колко трябва да не можеш да разсъждаваш, че да държиш толкова пари в кофа в избата.

Back to top button